Lenovo X300 - SSD disk kao standard

Lenovo X300 - SSD disk kao standard

LENOVO je obogaćen još jednim ultraprijenosnikom, ThinkPad X300, koji je prilagođen najzahtjevnijim korisnicima te je najtanje i najlakše prijenosno računalo sa svim komponentama.

Kako je danas moderno proizvoditi što tanja računala, tako je i ThinkPad X300 svrstan u kategoriju računala čija je debljina svega 1,85 cm što je pohvalno s obzirom da je u računalo ugrađena i optika. X300 opremljen je SSD diskom, što nam je posebno drago, ekranom 13'3 inča s LED pozadinskim osvjetljenjem što produžuje vijek trajanja baterije.

Kompletna serija X300 prijenosnih računala iz Lenova u potpunosti se prilagođuje ekstremnim uvjetima rada u pokretu, što potvrđuje početna težina od samo 1,33 kilograma i trajanje baterije do 10 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutrašnjost ovog prijenosnika krije procesor Intel Core 2 Duo L7100 koji radi na taktu od 1,2GHz, Intelova grafika X1300, 2GB memorije, SSD disk kapaciteta 64GB, DVD snimač.

Početna cijena Lenovo ThinkPad X300 prijenosnika je oko 20.000 kuna što će navesti mnoge potencijalne vlasnike da još jednom razmisle, ali oni koji se odluče na kupnju ovakvog uređaja zasigurno neće biti nezadovoljni, posebice zbog SSD diska. X300 trebao bi se naći u trgovinama diljem Hrvatske oko 20. ožujka.

V.M.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara