Liječnici u Londonu spasili bebu trudnice ubijene samostrijelom

Liječnici u Londonu spasili bebu trudnice ubijene samostrijelom
Ilustracija: EPA

TIM liječnika spasio je život nerođenom djetetu čija majka je ubijena samostrijelom, javlja BBC. 

Cijeli slučaj dogodio se u istočnom Londonu u kojemu je 50-godišnji Ramanodge Unmathallegadoo samostrijelom pogodio Sanu Muhammad. 

Sana Muhammad je bila bivša žena Ramanodgea Unmathallegadooa, koji je sada optužen za njezino ubojstvo, saznaje CNN. Pogodio ju je samostrijelom u trbuh oko 7:40 sati po lokalnom vremenu. Sana je potom prevezena u bolnicu, gdje je obavljen hitni carski rez, a u 11 sati je proglašena njezina smrt.

Policija je dodala kako je beba u stabilnom stanju.

Strijela promašila dijete za nekoliko centimetara

Sana je bila u osmom mjesecu trudnoće, a strijela iz samostrijela je za nekoliko centimetara promašila bebu u njezinom trbuhu. 

Muž žrtve, Imtiaz Muhammad, izjavio je za Evening Standard da se ubojica skrio u grmlje u njihovom dvorištu prije nego što je napao Sanu ispred njezine petoro djece. 

"Ne mogu prestati misliti o tome da ju je pogodila strijela namijenjena meni. Možda je htio pogoditi mene. Sva djeca su bila tamo, bilo je strašno", izjavio je. 

"Bila je divna majka i supruga. Bili smo skupa sedam godina. Srce mi je slomljeno, bili smo nerazdvojni", dodao je. Liječnici su porodili dijete koje je trebalo biti rođeno za četiri tjedna.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara