Linić i Jurčić kod Bujanca reklamirali Komadinu

Linić i Jurčić kod  Bujanca reklamirali Komadinu

Foto: Facebook

"ZORAN MILANOVIĆ poziva na rat, tko želi ratovati ići će s njim, a tko želi nuditi bolja rješenja i biti hrvatski socijaldemokrat – podržat će Komadinu!", rekao je izbačeni član SDP-a i bivši ministar financija Slavko Linić gostujući po tko zna koji put od kada je bez državne ili političke fotelje u emisiji Bujica notornog desničara Velimira Bujanca. Uz Linića bio je još jedan bivši član te SDP-a Ljubo Jurčić ujedno i bivši ministar gospodarstva u Vladi Ivice Račana. 

Linić je naglasio kako poruka SDP-a ne bi trebao biti rat s HDZ-om.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pa ljudi, prestanimo ratovati. Opozicija treba ozbiljno predlagati rješavanje. To je pogrešna Milanovićeva poruka, ako tko želi ratovati – neka mu se priključi", rekao je Linić dok je Jurčić naglasio kako je i prije predlagao Komadinu za predsjednika SDP-a.

Podsjetimo, emisiju Bujica vodi osuđeni diler Velimir Bujanec, koji, osim pravomoćne presude zbog toga što je prostitutke plaćao kokainom, ima i priličan broj skandala zbog veličanja fašizma. Usprkos tome, Bujanec je rado viđen gost na HDZ-ovim događanjima, a zbog podržavanja Kolinde u kampanji pozvan je i na inauguraciju.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara