Luđak mlatio žene, vrištao i divljao po Novom Zagrebu

PSIHIJATRIJSKA bolnica Vrapče jučer od jučer je bogatija za još jednog žitelja, 21-godišnjeg M.Z., koji je oko 16 sati bez ikakvog povoda počeo divljati po Novom Zagrebu.

Prvo je ušao u dućan s opremom i hranom za kućne ljubimce u Sortinoj ulici u Novom Zagrebu te bez riječi napao 38-godišnju prodavačicu, izudaravši je rukama i nogama. Odmah potom, manijak je raskopčao svoje hlače i htio ju seksualno napastovati, no planove mu je pomrsio gazda trgovine, koji je čuo zapomaganje svoje zaposlenice.

Poludjeli mladić nasrnuo je i na njega te zatim pobjegao, sve dok nije došao pred zgradu Ine na Aveniji Dubrovnik, gdje se bacio pred 31-godišnju ženu i zgrabio ju za noge. Od silnog vikanja u tom položaju, uznemireni građani pozvali su policiju, koja ga je zatekla na parkiralištu iza zgrade.

Htio se boksati s policijom

Manijak je, međutim, još uvijek bio u svom elementu i raspoložen za boksanje s policajcima, jer se izuo pred njima i stao u boksački gard prijeteći im šakama. Policajcima je to bilo dovoljno da ga obuzdaju lisičinama,a koliko je pomahnitali mladić ozbiljan psihijatrijski slučaj, policija je ostavila psihijatrijskoj bolnici vrapče da procijeni, gdje su ga i prevezli.

Na nesreću, prodavačica koju je napao i gotovo napastovao, završila je s ozljedama na KBC-u Rebro i oporavlja se od pretrpljenog šoka.

K.S.
Foto: Index (Arhiva)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara