M. Granić u Zadru: Jedini je izlaz za Hrvatsku objava nadnevka izbora

PREDSJEDNIK Demokratskog centra (DC) Mate Granić ocijenio je večeras u Zadru da je nedopustivo što je Hrvatska zadnjih mjeseci obilježena "nevjerojatnim skandalima" u vladajućoj koaliciji te da je za to samo jedno rješenje objava nadnevka izbora.

U izbornoj smo godini, ali još ne znamo ni kakav će biti izborni zakon, i to je sramota ove vlasti, a ni nadnevak izbora, rekao je Granić nazočnima na izbornoj skupštini zadarskog ogranka DC-a na kojoj je za novog predsjednika izabran Branko Zrilić.

Ne znamo nadnevak izbora, a najveći doprinos ove Vlade bio bi da kaže kad će biti održani, istaknuo je, dodavši da će se vjerojatno održati po starom izbornom zakonu. Vjerujem u uspjeh na budućim izborima i nadam se da će DC biti dio nove vladajuće koalicije, dodao je Granić.

Govoreći o hrvatsko-slovenskim odnosima, ocijeniio je da nisu bili nikad gori. Ustvrdio je da se država enormno zadužuje, da je inozemni dug čak veći od 15,2 milijarde dolara te da Vlada nema nikakav program ni za dijasporu, ni za Hrvate u BiH.

(Hina) ima mć

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara