MAJKA MONSTRUM Namjerno zaključala dvoje male djece u auto: Umrli od vrućine

MAJKA MONSTRUM Namjerno zaključala dvoje male djece u auto: Umrli od vrućine
Foto: Parker County Sheriff
 
MAJKA iz Teksasa zaključala je dvoje male djece u automobil kako bi ih kaznila, a mališani su umrli zbog prevelike vrućine.
 
Cynthia Marie Randolph (24) priznala je da je prošli mjesec zaključala djecu u automobil kako bi "održala lekciju" dvogodišnjoj kćerkici Juliet nakon što je odbila izaći.
 
Lagala policiji da ih je pokušala spasiti
 
Juliet Ramirez i njezin 16-mjesečni brat Cavanaugh Ramirez proglašeni su mrtvima 26. svibnja u 16:30. Temperatura zraka tada je iznosila 35,5 stupnjeva, objavila je policija.
 
Randolph je djecu ostavila zaključanu u automobilu ispred kuće u Lake Weatherfordu. Službenici iz ureda šerifa su izjavili da je nakon tragedije dala nekoliko lažnih iskaza.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Prvo je rekla da su djeca sama pobjegla iz kuće, ušla u automobil i zaključala se. Također je lagala da je razbila staklo kako bi ih spasila.
 
Pušila marihuanu i zaspala 
 
Kasnije je napokon priznala da ih je pronašla kako se igraju u automobilu te zaključala vrata jer su odbili izaći. Zatim se vratila u kuću, gdje je pušila marihuanu i zaspala na skoro tri sata. Razbila je prozor kako bi mogla lagati da se radilo o nesreći.
 
Organizacija No Heat Stroke je objavila da je od 1998. godine 714 djece umrlo jer su bila ostavljena u automobilima po velikim vrućinama. Samo ove godine zbog toga je umrlo 14 djece.
 
Organizacija je također objavila da su u 17 posto slučajeva odrasle osobe namjerno ostavile djecu u automobilima. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara