Majka pretučene djevojke tvrdi da je "Daruvarcu" sinoć priređeno slavlje

Majka pretučene djevojke tvrdi da je "Daruvarcu" sinoć priređeno slavlje
Foto: Dino Stanin/PIXSELL

DARKO KOVAČEVIĆ "Daruvarac" jučer je pušten na slobodu.

Iako je skoro ubio tinejdžericu u zadarskom kafiću, jučer je u pratnji policije izašao iz pritvora jer je prošlo šest mjeseci. On je osumnjičen za nanošenje teških tjelesnih ozljeda, a za što je maksimalni pritvor pola godine.

>> Javila se djevojka koju je pretukao "Daruvarac", komentirala njega i pravosuđe

Kovačević je, podsjetimo, u lipnju u kafiću na zadarskoj Meladi brutalno pretukao 18-godišnjakinju. Tinejdžericu je tukao šakama i nogama gotovo pola sata. Nesretnu je djevojku udarao nogom u glavu dok je bespomoćno ležala na podu kafića.

Navodno održano slavlje za Daruvarca

Pojavile su se i informacije da je Darku Kovačeviću Daruvarcu sinoć priređeno slavlje za izlazak, piše RTL.

"Radilo se o jedno 10-ak osoba koji su ono priredili jedno slavlje za njega, za njegov izlazak", kaže Ivica Basar, prijatelj pretučene djevojke.

"Taj nažalost sotonistički čin se održao, jer ja to ne mogu drukčije nazvati. Teško mi pada činjenica da netko tko ima dijete slavi izlazak nekoga tko je naudio tuđem djetetu", dodaje Ana Gurlica, majka pretučene djevojke.

Prvu noć Daruvarčeve slobode i činjenicu da živi svega 300-ak metara dalje, žrtva i njezina obitelj teško su podnijele.

"Dosta nas je strah, bez obzira što je policija ispred zgrade konstantno. Nije spavala, prima prijetnje i dalje i sad je primila prijetnju preko Instagrama, s lažnih profila i tako dalje. Pisali su nam da ćemo krvav Božić imati", kaže Ana Gurlica, majka pretučene djevojke.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara