Majka u SAD-u ubila dijete, pregazila ga terencem u bizarnoj igri

Majka u SAD-u ubila dijete, pregazila ga terencem u bizarnoj igri
Screenshot: YouTube

ŽENA iz Teksasa optužena je za ubojstvo svog trogodišnjeg sina nakon što ga je pregazila SUV-om u igri poznatoj pod imenom "chicken". Riječ je o igri u kojoj dvoje natjecatelja idu jedan prema drugom velikom brzinom, obično u automobilima. Prvi koji izbjegne sudar ili udarac je kukavica, odnosno "chicken".

"26-godišnju Lexus Stagg uočila je nadzorna snimka iz njenog stana u mjestu Harris County u Teksasu dok je vozila Lincoln Navigator iz 2006. prema svojoj djeci koja su trčala pred vozilom", izjavila je za CNN okružna tužiteljica Kim Ogg. 

Dvoje djece uspjelo je izbjeći vozilo, no trogodišnji sin je pregažen, stoji u izvješću ureda tužiteljice. 

Dijete je najprije zahvatila desna prednja guma SUV-a, no Stagg ovdje nije stala te je dijete udarila i stražnjom gumom vozila. 

Stagg koja je policiji rekla kako je mislila da je prešla preko ležećeg policajca, uhićena je u četvrtak i optužena za ubojstvo iz nehaja te joj prijeti 10 godina zatvora. 

Policiji otprije poznata

Stagg kojoj nije dodijeljen odvjetnik odmah na početku slučaja, već je oduzeto dvoje djece 2013. putem službi za zaštitu djece, izvještava podružnica CNN-a KTRK. 
Nakon smrti trogodišnjeg Lorda Renfra oduzeto joj je i dvoje djece koja su preživjela igru. 

"Svaki roditelj ima obavezu štititi svoju djecu, čak i od sebe samoga jer automobili nisu igračke", izjavila je tužiteljica Ogg.  

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara