Mamić: Predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske je korumpiran

Mamić: Predsjednik Vrhovnog suda Republike Hrvatske je korumpiran
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

POČINJE ročište u Sarajevu na kojemu će se odlučivati o izručenju Zdravka Mamića Hrvatskoj. 

Kako javlja Avaz, Mamić je u prisustvu svog odvjetnika Zdravka Rajića stigao na sud nešto prije 13 sati te se kratko obratio okupljenim medijima. 

"Ne očekujem ništa specijalno. Ono što se za mene najznačajnije dogodilo je ovaj dokument kojim je Hrvatska potkrijepila svoj zahtjev za izručenje, ali isto tako mišljenje Tužilaštva BiH. Koliko se ja razumijem u pravo, a mislim da se razumijem vrlo dobro, Tužilaštvo je apsolutno konstatiralo da ne postoje razlozi za moje izručenje, tako da idem s optimizmom na ovaj sudski postupak, pa šta Bog da", rekao je Mamić.

Mamić je kazao i kako je predsjednik Vrhovnog suda Hrvatske korumpiran. 

" Jedan od tih šest sudaca je korumpirani predsjednik Vrhovnog suda Đuro Sessa, poručujem mu je da je nepošten, pokvaren korumpirani sudac koji je ruglo i nije zaslužio da bude predsjednik Vrhovnog suda.

Toliko je drzak, a on i ja znamo da je korumpiran i naravno da ću to bez problema dokazati kada se stvore uvjeti za to. Predlažem mu da se obojica podvrgnemo detektoru laži. I još je toliko drzak da na uglednog odvjetnika poziva Hrvatsku odvjetničku komoru. Za ostale neću reći jer moram čuvati artiljeriju", rekao je Mamić.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara