Marić: Vlada će ovaj tjedan osmisliti set mjera za pomoć stradalima u Hrvatskoj Kostajnici

Marić: Vlada će ovaj tjedan osmisliti set mjera za pomoć stradalima u Hrvatskoj Kostajnici

Foto: FaH

MINISTAR financija Zdravko Marić najavio je kako će vlada, vezano uz situaciju u Hrvatskoj Kostajnici, već ovaj tjedan osmisliti set mjera kako bi se u kratkom roku pomoglo stradalima i kako je, srećom, nastala samo materijalna šteta i bez ljudskih žrtava te da će stanje na tom području pratiti i dalje i pomoći koliko god se može.

O stanju u Hrvatskoj Kostajnici obavijestili i ostale ministre

Premijer Andrej Plenković, potpredsjednik vlade Damir Krstičević i ministar zaštite okoliša Tomislav Ćorić po povratku iz Hrvatske Kostajnice izvijestili su ostale ministre o stanju u Hrvatskoj Kostajnici, rekao je Marić novinarima nakon potpisivanja Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava Ministarstvu financija održanog u Ministarstvu rada i mirovinskog sustava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o temama na današnjem užem vladinu kabinetu, ministar Marić je rekao kako će biti nekoliko točaka iz Ministarstva financija te da se radi određena prilagodba u samom Ministarstvu, pa tako i Uredba o unutarnjem ustrojstvu.

Podsjetio je kako su u okviru početka racionalizacije u sustavu državne uprave neke od agencija u djelokrugu Ministarstva financija pripojene natrag Ministarstvu te se sukladno tome moraju provesti i neke pravne radnje. Tako će biti i ta uredba, a ostalo će biti manje više regularne točke (dnevnog reda), rekao je Marić novinarima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara