Marića pitali bi li došao na promociju knjige Martine Dalić. Nije odgovorio

Marića pitali bi li došao na promociju knjige Martine Dalić. Nije odgovorio
Foto: Ivo Čagalj/Pixsell

GOTOVO pola vlade predvođeno premijerom Andrejem Plenkovićem jučer je bilo na promociji knjige bivše potpredsjednice vlade Martine Dalić. Bili su tamo ministri Božinović, Butković, Horvat, Krstičević, ministrica Pejčinović Burić, bili su tamo i HDZ-ovci Branko Bačić, Vladimir Šeks...

Ali nije bilo ministra financija Zdravka Marića, nekada zaposlenika u Agrokoru, točnije jednog od direktora koji se i kao ministar sastajao s Todorićem.

Svoj nedolazak opravdao je sastancima, ali na pitanje bi li došao da je bio slobodan, odgovorio je novinarima N1 Televizije:

"To je hipotetsko pitanje. Vidite da jurim sa sastanka na sastanak, a jednog kraja grada na drugi. Nemojte me pitati što bi bilo kad bi bilo".

Ranije je rekao da nije stigao pročitati knjigu Martine Dalić te da ne zna ni hoće li stići, a na pitanje bi li volio vidjeti Martinu Dalić opet u vladi, Marić je poručio:

"Ne bih u ovom trenutku ništa komentirao, sa svim svojim kolegama s kojima sam prije surađivao i s kojima sada surađujem imam dobar odnos, uvijek otvoren. Ako imamo nekih neslaganja, znate da sada pripremamo proračun za iduću godinu i ima puno stvari oko kojih se s kolegama ne složim, pa na kraju nađemo zajednički jezik".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara