Batarelo poludio na HDZ zbog pilule za dan poslije: Neka babykiller Nakić podnese ostavku!

Batarelo poludio na HDZ zbog pilule za dan poslije: Neka babykiller Nakić podnese ostavku!

Screenshot: YouTube

JOHN VICE BATARELO, katolički radikal, čelnik udruge Vigilare i jedan od glavnih idejnih začetnika akcije Željke Markić i njezine udruge U ime obitelji nasrnuo je na Facebooku na HDZ i Tomislava Karamarka.

Njegovu objavu prenosimo u cijelosti:

"E sada mi je stvarno prekipilo. Kakva je to stranka HDZ??? Nemaju k od konzervativno ni d od domoljubno. Ali imaju KVj, kako vjetar puše... Karamarkovo ponašanje je ispod svake državničke razine, ali mi je danas puno više naljutilo "babykiller" stav Ministra zdravlja Darija Nakića koji je dopustio kupnju tzv. pilule za dan poslije, (ellaOne i Escapelle) to jest abortivne pilule BEZ RECEPATA, čak i za maloljetnice. Pa, što on radi??? Što taj hdz radi? Liberalniji su od sdp-a.

Tražiti ćemo od ministra da ŽURNO povuče tu suludu odluku ili neka ponese ostavku. Neka nosi na svoju savjest uništenje (ubijanje) nerođene djece u obliku zigota i embrija. Dr. Čorušić je barem imao stav vezano za pobačaj i htio poljski model. Ovaj šuti i vezano za to.
Gdje su interesi naše djece, gdju su interesi nerođene djece? Je li taj hdz ima stav vezano za bilo što??? Sramite te se! A biti će zanimljivo vidjeti kako će se ponašati vezano za rodnu ideologiju i njezino guranje na dnevni red u Hrvatskom saboru", stoji u nepismenom statusu Batarela.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, John Vice (Vincent) Batarelo koji se spominje kao jedan od vođa hrvatske "konzervativne revolucije" rođen je u Australiji gdje je i živio dok se nije preselio u Hrvatsku.
 
Veza s Crkvom
 
Direktno je povezan s Crkvom kroz ured za pastoral zagrebačke nadbiskupije, čiji je predstojnik, a bio je i glavni organizator gostovanja kontroverzne Judith Reisman u Hrvatskoj povodom uvođenja seksualnog odgoja kojem se njegova ultrakatolička udruga Vigilare žestoko usprotivila.
 
Vice Batarelo spominje se i kao jedan od glavnih idejnih začetnika akcije Željke Markić i njezine udruge U ime obitelji kojom je na referendumu u Ustav unijeta odredba o tome da je brak isključivo zajednica muškarca i žene.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara