Martina Dalić sinoć je, izlazeći iz vlade, rekla samo jednu rečenicu. Što ćemo doznati danas?

Martina Dalić sinoć je, izlazeći iz vlade, rekla samo jednu rečenicu. Što ćemo doznati danas?

Foto: Matija Habljak/Pixsell

"SVE ĆETE doznati sutra", najavila je sinoć potpredsjednica vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić novinarima ispred Banskih dvora, gdje se satima sastančilo. Mediji su imali neslužbenu informaciju da je Ramljak ponudio vladi svoju ostavku na mjesto izvanrednog povjerenika za Agrokor.

Martina Dalić oko 21.50 sati napustila je zgradu vlade ispred koje su se okupili brojni novinari, čekajući rasplet događaja. Ramljak je Banske dvore napustio oko 21.20 sati, pobjegao je na stražnja vrata.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Koji sat kasnije potvrđeno je da je Ramljak podnio ostavku i to neopozivu. Što će biti s Martinom Dalić? Zasad nije poznato, očekuje se da će premijer danas na press konferenciji sve reći.Glavni tajnik HDZ-a Gordan Jandroković potvrdio je da je u vladi "u uskom krugu ljudi" održan sastanak o Agrokoru. O sadržaju nije htio govoriti.

Tijek događaja oko Ramljaka moći ćete danas pratiti na Indexu

Želite li momentalno primiti obavijest o svakom objavljenom članku vezanom uz Ramljaka i njegov  odlazak, instalirajte Index.me aplikaciju i pretplatite se besplatno na tag: Ante Ramljak.

Index.me aplikaciju za android besplatno možete preuzeti na ovom linku, dok iPhone aplikaciju možete preuzeti ovdje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara