Mate Rimac stvara globalnu prodajnu mrežu

Mate Rimac stvara globalnu prodajnu mrežu
Foto/screensho: Pixsell/Davor Puklavec/Rimac Automobili

PROTOTIPOVI su u fazi proizvodnje i C_Two će uskoro dobiti svoj konačni oblik, a 2020. će ovaj model pokazati svoje mogućnosti na cestama širom svijeta. U međuvremenu Rimac Automobili razvijaju snažnu mrežu pouzdanih maloprodajnih partnera diljem svijeta te se tako priprema za početak proizvodnje modela C_Two 2020. godine, objavila je hrvatska kompanija na svojim web stranicama.

Na ovogodišnjem Geneva International Motor Showu (GIMS) Rimac je prikazao najsnažniji hiperauto svijeta, Rimac C_Two i njegovu tehnologiju, in-house dizajniranu monokoknu šasiju, potpuno izrađenu od karbonskih vlakana s integriranom baterijom i pogonskim sustavom. Istodobno, na ženevskom se sajmu moglo vidjeti da Rimčeva tehnologija pokreće mnoga električna vozila i hibridna električna vozila visokih performansi, koja su već na tržištu ili će se uskoro pojaviti.

Ugledni zastupnici širom svijeta

Tijekom nedavnih dana posvećenih medijima, Mate Rimac, osnivač kompanije i predsjednik uprave, upoznao je medije, partnere i javnost s novostima oko stalnih nastojanja kompanijskog teama na razvoju modela C-Two. Najavio je nove tehnologije uvedene tijekom razvoja projekta, program testiranja koji je pokrenut početkom ove godine, te stotine testova i postupaka koji će se obaviti u procesu globalne homologacije, dok će se team pobrinuti da svi inicijalni ciljevi i homologacijski zahtjevi budu ispunjeni i nadmašeni.

Uz ugledne zastupnike u Njemačkoj (Esser Automotive), američkoj zapadnoj obali (Manhattan Motorcars) i Ujedinjenim Arapskim Emiratima (Gotham Motors), Rimac Automobili s ponosom najavljuju nova partnerstva na lokacijama širom svijeta: istočna obala i središnje područje SAD-a (Los Angeles, Denver), Kanada (Vancouver), Japan (Tokio), Mexico (Ciudad Mexico) i Australija (Melbourne). Njima će upravljati prodajni team Rimac Automobila, kako bi se osiguralo da ograničene serije modela C_Two budu dostupne odobrenim maloprodajnim partnerima širom svijeta te kako bi se klijentima pružila izvanredna usluga.

Šef prodaje: Kupci koji odaberu Rimca proći će vrhunsko iskustvo

“Vrlo smo uzbuđeni što možemo najaviti daljnje širenje naše izuzetne maloprodajne mreže, kako bismo osigurali da naš brend bude zastupljen na najbolji mogući način. Svi naši maloprodajni stručnjaci imaju iskustvo u zastupanju vrhunskih brendova i stvaranju jedinstvenih odnosa s klijentima. Uzbuđen sam zbog suradnje s njima i siguran sam da će kupci koji odaberu Rimca proći kroz nevjerojatno i vrhunsko iskustvo”, rekao je Krešimir Ćorić, voditelj prodaje u Rimac Automobilima.

Prodajna mreža Rimac Automobila širit će se i dalje, ali pritom će ostati ekskluzivna. Rimac Automobili pozivaju potencijalne kupce da jave i preko kompanijskih web stranica.

Donosimo objave za medije Rimčevih partnera po svijetu

O’Gara Coach Company Beverly Hills je vodeći sjevernoamerički trgovac rijetkih i luksuznih automobila, čija su vrata svjetskim entuzijastima i kolekcionarima otvorena još od 1987. godine. O’Gara Coach Company ne samo da osjeća i postavlja trendove u dizajnu i inženjeringu automobila, nego tržište vodi prema svijetloj budućnosti s naprednim brendovima kakav je Rimac. O’Gara Coach Company je ponosna da može biti dio onoga što će s Rimac Automobilima zasigurno postati tehnološka ikona.
Tim O’Hara
O’Gara Coach
Kalifornija, SAD

Kao destinacija za ultra luksuzne automobile na američkom Srednjem zapadu, razmatrali smo mnoge brendove kad smo birali koje ćemo električno hipervozilo zastupati. Rimac Automobili stajali su iznad svih ostalih kao globalni lider razvoj električnih vozila, o čemu svjedoči njihov rad na mnogim poznatim tržišnim proizvodima.
Michael A. Parchment
Rimac of Denver
Colorado, SAD

Osnovan 1980. godine, Weissach je vodeći kanadski zastupnik luksuznih i hiperautomobila. Kao ovlašteni zastupnik mnogih vrhunskih brendova, imamo iskustvo i team koji će osigurati da Rimac bude dobro predstavljen. Weissach se ponosi svojom izvanrednom uslugom za korisnike. Rimca smatramo predvodnikom u tehnologiji električnih vozila, a budući da ulazimo u novu eru električnih hiperautomobila, oduševljeni smo što imamo priliku poslovati s Rimcem.
Asgar Virji
Weissach
Vancouver, Kanada

Misija Prodigy Automotivea je dovesti najbolje svjetske hiperaute u Australiju i Novi Zeland. Ne znamo za bolje električne hiperaute od onih koje stvara i proizvodi Mate Rimac. On je istinski automobilski vizionar i ikona. U svojoj karijeri u automobilskoj industriji nikad nisam vidio da se okruženje mijenja tako brzo. Rimac ne samo da štiti okoliš, nego štiti i automobilske entuzijaste i automobilističko iskustvo, kako sada, tako i u budućnosti. Jedva čekamo da vidimo našeg prvog Rimca na australskim cestama!
Nicholas Batzialas
Prodigy Automotive
Australija

Mi u Bingo Sportsu ponosimo se sposobnošću pronalaženja vrhunskih automobila, a model C-Two Rimac Automobila rijetka je pojava. Japansko tržište spremno je za nešto uzbudljivo i potpuno novo. Potpuno električni hiperauto, koji ima izvanredne performanse i impresivan dizajn i tehnologiju, savršeno odgovara našim kupcima. Vjerujemo da će promijeniti način razmišljanja i ostaviti ljude bez riječi. Uzbuđeni smo što predstavljamo Rimčev brend i nudimo ekskluzivno iskustvo svojim klijentima.
Shinji Takei
Bingo Sports World
Tokio, Japan

Svijet se suočava s novim izazovima i revolucijom u automobilskoj industriji. Električni auti su stigli, a Rimac je jedan od lidera u industriji i tržištu sportskih automobila. Kao kompanija, posvećeni smo super luksuznim sportskim automobilima, a Rimac je savršen kao naš partner na području novih hiperelektričnih automobila.
Manuel Sainz
Lamborghini Mexico
Ciudad Mexico

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara