Mesić razgovarao s Gotovinom?

Mesić razgovarao s Gotovinom?

PREMA izvorima Jutarnjeg lista general u bijegu, Ante Gotovina nazvao je hrvatskog predsjednika Stjepana Mesića, a razlog poziva bio je zahtjev Mesića da se uklone fotografije Gotovine iz dvorane u kojoj je Mesić trebao prisustvovati sastanku.

Jutarnji list tvrdi kako razgovor nije trajao kratko, te da je više nego sigurno da je Mesića nazvao upravo Gotovina, a ne netko tko se predstavio njegovim imenom i prezimenom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gotovina je navodno pitao Mesića smatra li ga on običnim kriminalcem kojega se građani Hrvatske trebaju sramiti. Odgovor Mesića nije poznat, no zna se kako je rekao da su generalove ratne zasluge jedno, a njegov trenutačni položaj nešto drugo.

Između ostaloga, bilo je riječi i o sastanku Gotovine i Mesića, no nakon što je Mesić rekao da bi eventualni susret njih dvojice završio uhićenjem Gotovine, razgovor je bio završen.

Razgovor nije nitko potvrdio. Mesić pitanje o istinitosti razgovora nije želio komentirati, Luka Mišetić, odvjetnik optuženika, rekao je kako to nije u skladu s Gotovininom naravi, a iz MUP- također nemaju nikakvih saznanja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara