Miomir Žužul vs. Matija Babić - prvo ročište u srijedu

BIVŠI ministar vanjskih poslova Miomir Žužul i njegova supruga Tatjana podnijeli su privatnu tužbu protiv Matije Babića, autora Indexa. Kako bi što bolje informirali posjetitelje Indexa o tijeku sudskog procesa, odlučili smo pokrenuti temu u sklopu koje će biti dostupne sve pojedinosti vezane za tužbu.

Tako ćete na adresi www.index.hr/teme/zuzul moći downloadati tužbu Žužulovih protiv Matije Babića, pročitati najnovije vijesti o tijeku tužbe i samom Miomiru Žužulu, te se ukratko upoznati s nekima od afera u koje je bio upleten Miomir Žužul.

Ekskluzivno za Indexovu temu o sudskom procesu Žužulovih protiv Matije Babića piše i ugledni profesor s Pravnog fakulteta i prvi predsjednik hrvatskog Transparency Internationala, dr. Josip Kregar.

Kako bi našim posjetiteljima približili hrvatsku sudsku praksu u slučajevima tužbi političara protiv novinara zbog djela klevete, donosimo vam mogućnost downloada nekoliko oslobađajućih presuda za novinare

Bit će tu dostupne i vijesti ostalih medija o Miomiru Žužulu, njegova biografija, kao i rasprave na forumu o bivšem ministru vanjskih poslova.

Prvo ročište zakazano je za 23. veljače u 12:45h na Općinskom sudu u Zagrebu (soba 622), a mi ćemo vas redovito izvještavati o tijeku suđenja.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara