Most kampanju počeo u četiri krajnje točke Hrvatske, građane pitaju za savjete

Most kampanju počeo u četiri krajnje točke Hrvatske, građane pitaju za savjete

Foto:Hina

MOST nezavisnih lista je, nakon predstavljanja programa u utorak u Osijeku, u srijedu započeo izbornu kampanju obilaskom četiri krajnje točke Hrvatske i u druženjima simboličnog naziva "Most do građana", njegovi su kandidati slušali o problemima građana, njihovim idejama i prijedlozima, priopćeno je iz Mosta nezavisnih lista.   

"Za razliku od ostalih političkih protivnika, mi želimo čuti prijedloge, mišljenja, ali i kritike građana. Svaki dio Hrvatske nam je bitan, tu smo da vas čujemo i da nastavimo mijenjati našu zemlju. Budite posve sigurni, Most nije i neće iznevjeriti svoje birače," poručio je čelnik Mosta Božo Petrov u razgovoru s građanima u Cavtatu, u kojemu su bili i Vlaho Orepić, Maro Kristić i Ivan Kovačić. 

Sjevernu točku Hrvatske, Sveti Martin na Muri posjetili su Slaven Dobrović, Robert Podolnjak, Jasna Matulić i Ljubica Ambrušec. "I na ovom području postigli smo izvrsne rezultate u vrlo kratkom roku te stoga očekujem da ćemo nastaviti tamo gdje smo stali, rekao je Dobrović, koji je istaknuo kako je zahvaljujući poziciji ministra zaštite okoliša upoznat s problemima okoliša koji muče građane, navodi se u priopćenju.

Put sa zapada krenuo je iz Umaga, gdje su se s građanima, koji su se, kako se navodi, u velikom broju odazvali susretu s predstavnicima Mosta, družili Davor Romić, Josip Katalinić, Ines Strenja Linić i Marko Sladoljev. "Lijepo je vidjeti da u svim dijelovima Hrvatske pa tako i u našoj Istri postoje ljudi koji dišu i razmišljaju kao Most. Promjena koju je Most pokrenuo ne može se zaustaviti i građani su to prepoznali," - komentirala je Ines Strenja Linić.

U centru Iloka, istočnoj točki Hrvatske, s građanima su se družili Miroslav Šimić i Ružica Vukovac. "Otvorenje ureda u Osijeku, jučerašnje predstavljanje programa te obilazak cijele Slavonije koji slijedi u idućim tjednima, za mene su vrlo značajni događaji. Dobro smo upoznati s problemima koji muče Slavonce i predano ćemo raditi na njihovom rješavanju," poručio je Miroslav Šimić.

Kako se navodi u priopćenju , tijekom dana Mostovi zastupnici, ministri i čelnici obići će nekoliko gradova, između ostalih i Mursko Središće, Poreč, Vukovar i Dubrovnik.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara