mPIN – šifra za dobitak od 100.000 kn

VIP korisnici koji imaju bilo koju kreditnu karticu VISA, MasterCard, Amex, Diners ili su vlasnici tekućeg računa RBA ili MBCARD kartice mogu sudjelovati u nagradnoj igri - glavna nagrada RBA MasterCard kartica u iznosu od 100.000 kn.

U nagradnoj igri mPIN – šifra za veliki dobitak koja traje od 01.09. do 16.10.2004. sudjeluju svi VIP korisnici koji će u tom razdoblju koristiti neku od usluga mobilnog plaćanja. Putem VIP mreže korisnici mogu obnavljati VIPme račun, kupovati ulaznice za koncerte, plaćati VIP pretplatničke račune, otplaćivati kredit u Raiffeisenbank Austria d.d. 

Za bilo koju od navedenih transakcija potrebno je imati mPIN, broj koji se dobije prilikom registracije za usluge mobilnog plaćanja. Kako bi dobili vlastiti mPIN broj, VIP korisnici koji su korisnici kreditnih kartica VISA, MasterCard, Amex, Diners - bilo koje banke ili MBCARD kartice mogu se registrirati u VIP centrima, a vlasnici tekućeg računa Raiffeisenbank Austria d.d. kao i VISA i MasterCard kartica u poslovnicama Raiffeisenbank Austria d.d.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

mPIN je četveroznamenkasti broj kojeg korisnik dobije 24 sata nakon registracije na zaslon svog mobilnog telefona, a uz pomoć kojeg potvrđuje svoja plaćanja ili kupovinu putem mobilnog telefona. Svi troškovi mobilnog plaćanja bit će vidljivi na registriranoj kartici ili tekućem računu.

Raiffeisenbank Austria d.d. Zagreb i VIPnet darovat će sretnom dobitniku MasterCard karticu u iznosu od 100.000 kn.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara