Mrak Taritaš: Stazićeva objava na Fejsu je sramotna, nedopustiva i nerazumna

Mrak Taritaš: Stazićeva objava na Fejsu je sramotna, nedopustiva i nerazumna
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

PREDSJEDNICA GLAS-a Anka Mrak Taritaš komentirala je, gostujući na N1 televiziji, Facebook status SDP-ovog Nenada Stazića. On je, naime, u navali idiotizma svojim neistomišljenicima na Fejsu poručio: "Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika."

"Sramotno, nedopustivo, apsolutno nešto za što nemam dovoljno grubih riječi. S nekim stvarima se ne igra. Nedvojbeno je pobjedu u Drugom svjetskom ratu izvojevao antifašizam, ali se definitivno nakon 1945. dogodio niz stvari koje bacaju ljagu na cijelu tu priču i to treba jasno reći. Ne treba to skrivati i ne treba biti jednostran", rekla je Mrak Taritaš o Stazićevom komentaru na Facebooku. 

"Taj njegov sarkazam je apsolutno nedopustiv i nerazuman. To se jednostavno ne radi. To ne radi nijedan pristojan čovjek, a kamoli saborski zastupnik."

Podsjetimo, Stazić je na Facebooku objavio pitanje "Jeste li za to da pri odlasku u Irsku hrvatski branitelji imaju prednost?". Njegovo je pitanje izazvalo brojne komentare, među kojima je bilo i onih koji su ga vrijeđali.

"Izgleda da u svibnju 1945. posao nije obavljen temeljito. Kakva šlampavost pobjednika", napisao je Stazić u odgovoru na jedan takav i izazvao buru u javnosti. Danas se pokušavao opravdati u saboru pa se posvađao s predsjednikom sabora Gordanom Jandrokovićem. 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara