Mrtav muškarac pronađen kod Tučepa ubijen

MUŠKARAC koji je jučer pronađen mrtav na plaži u Dračevicama kod Tučepa ubijen je s dva metka u glavu i prsa, potvrdila je splitsko-dalmatinska Policijska uprava nakon obdukcije.

Pošto je ustrijeljen, bačen je s 11 metara visoke litice na dvije stijene iznad mora, odnosno na plaži, gdje je i pronađen jučer oko 11,35 sati, kad su na stijenama uočeni i tragovi krvi.

Policija nije objavila identitet žrtve, no neslužbeno se doznaje kako je riječ o Gojku Vujčiću (54), porijeklom iz Vrgorca a već duže vrijeme živi u Makarskoj.

Kako je Vujčić jako krupan muškarac, pretpostavlja se da je okrutno ubojstvo počinilo više osoba. Vjerojatno je namjera ubojica bila baciti ga u more, ali, po svemu sudeći, iz nekog razloga ubojice su bile spriječene izvršiti svoj naum pa su Vujčića ostavile na stijenama, na mjestu vidljivom prolaznicima.

Na tijelu žrtve pronađene su tri prostrijelne rane; dva metka su ispaljena u glavu, a jedan u prsa. Kako postoje tragovi vučenja kroz šumu, Vujčić je vjerojatno onesposobljen na nekom obližnjem mjestu te je potom bačen niz liticu u dubinu od 11 metara, što je također preživio.

Naime, na mjestu gdje je žrtva pronađena uočeni su tragovi krvi, što upućuje na to da je Vujčić nakon što je bačen još neko vrijeme bio živ.

Vujčićevu strganu odjeću ronioci su pronašli u moru.

Razlozi ubojstva, također, javnosti još nisu objavljeni. Prema nepotvrđenim informacijama, istraga je usmjerena na Vujčićeve poslovne odnose. Od nedavno se bavio prodajom nekretnina i zemljišta na Makarskom području, što mu je navodno jako dobro išlo.

Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara