Muškarac u Australiji tjednima brutalno mučio mladu ženu: "Smrdjela je poput smrti"

Muškarac u Australiji tjednima brutalno mučio mladu ženu: "Smrdjela je poput smrti"
Screenshot: 7 News
 
NICHOLAS John Crilley (31) u ponedjeljak je uhićen i optužen za mučenje, unakažavanje, nanošenje teških tjelesnih ozljeda, zatočeništvo i drogiranje mlade žene iz Brisbanea, javljaju svjetski mediji.
 
Iz policije su izjavili da su 2. srpnja u obiteljskoj kući pronašli 21-godišnju žrtvu s toliko teškim ozljedama da su pomislili da je mrtva, dok nisu začuli stenjanje.
 
Užasavajuće ozljede: Slomljene kosti, spaljeno tijelo, rupa na strani glave
 
Žena je hitno prevezena u bolnicu, gdje se trenutno nalazi u induciranoj komi. Tijelo joj je prekriveno teškim opekotinama, kosti su joj slomljene, grlo spaljeno kemikalijama, a na strani glave ima rupu.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
Detektiv Rod Watts opisao je ozljede kao "užasavajuće" te rekao da je vjerojatno mučena i zlostavljana tjednima. Prošlog četvrtka uhićen je i bivši profesionalni nogometaš Jeromy Lee Harris (41) zbog navoda da je pomagao Crilleyju u napadu.
 
"Smrdjela je poput smrti"
 
Tužitelj Matt Kahler je na sudu izjavio da je žrtva pronađena u Harrisovoj kući, gdje ju je drogirao alprazolamom. Nadzorne kamere snimile su Crilleyja kako 29. lipnja nosi "predmet veličine čovjeka" zamotan u plahtu u Harrisov dom.
 
Kahler je na sudu rekao: "Znao je da ima opekotine po tijelu i znao je da smrdi poput smrti", zbog čega je kriv kao sudionik u brutalnom zločinu. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara