Muž koji je prebio ženu i strpao je u prtljažnik prijavljen za pokušaj ubojstva

Muž koji je prebio ženu i strpao je u prtljažnik prijavljen za pokušaj ubojstva
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

39-GODIŠNJI muškarac koji je ovog četvrtka prebio svoju suprugu i majku njihovo dvoje maloljetne djece prijavljen je za pokušaj ubojstva, izvijestili su danas iz PU zagrebačke. Osim toga, prijavljen je i za dva kaznena djela povrede djetetovih prava. Nad muškarcem je završeno kriminalističko istraživanje, a kaznena prijava dostavljena je Županijskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Izudarao 26-godišnju suprugu tvrdim predmetom te je ugurao u prtljažnik auta

Podsjetimo, ovog četvrtka, 31. siječnja, u popodnevnim satima na području Peščenice 39-godišnji muškarac došao je po djecu kako se dogovorio sa svojom 26-godišnjom suprugom.

Kada su se našli, muškarac joj je prišao i tvrdim predmetom je izudarao po glavi. Potom ju je ugurao u prtljažnik svoje Škode.

Napadnutoj ženi su u pomoć priskočili građani koji su cijeli događaj vidjeli. Policija je javila kako je jedan od svjedoka maloljetna osoba, a druge dvije su punoljetne. Oni su skupa uspjeli odgurnuti muškarca koji je napao ženu od vozila i tako su joj pomogli da pobjegne od napadača. 

Skrila se u zgradu od napadača koji je potom pobjegao s djecom

Nesretna žena skrila se u obližnju zgradu, a muškarac se s djecom, koja su već bila u njegovom vozilu, odvezao s mjesta događaja. 

Napadnutoj ženi je pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a liječnici su utvrdili da je teško ozlijeđena. 

Muškarca je policija pronašla oko ponoći

Nakon napada 26-godišnja žrtva napada objavila je Facebook status sljedećeg sadržaja: "Višestruki prijelomi lubanje, 13 rana za šivanje, zaostali metali u glavi, vjerojatno idem na operaciju, desna šaka u potpunosti slomljena... Sve to mi je učinio Tomislav I., koji je sada u bijegu od policije. Sa sobom je odveo i dvoje naše maloljetne djece."

Policija je oko ponoći muškarca pronašla na području Osječko-baranjske županije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara