Na benzinskoj postaji ih napao teleskopskom palicom

JUČER je oko 4 sata na benzinskoj postaji na Remetinečkoj cesti u Zagrebu 27-godišnjak teleskopskom palicom napao dvojicu muškaraca - 20-godišnjaka i 21-godišnjaka, koji su se slučajno tamo zatekli, izvijestila je PU zagrebačka.

Kako navodi policija, 27-godišnjak se na benzinsku postaju dovezao Audijem A6 zagrebačkih registracijskih oznaka. Prišao je parkiranom Fiatu Unu u kojem su se nalazila dvojica prijatelja, 20-godišnji vozač i 21-godišnji suvozač te ih zatražio novac.

Odmah nakon što su mu odgovorili da nemaju novca iz vozila je izvukao vozača, palicom udario suvozača po nogama, razbio stakla na Fiatu te im ukrao cigarete.

Sat vremena kasnije policijska patrola ga je pronašla kako sjedi u parkiranom Audiju u Petrovaradinskoj ulici te je doveden u policijsku postaju na kriminalističku obradu.

Zbog posjedovanja 10-tak teleskopskih palica, koje su prilikom pretrage izvršene temeljem naloga Županijskog suda u Zagrebu, u Audiju pronađene zajedno s ukradenim cigaretama, biti će doveden sucu za prekršaje. Zbog počinjenog kaznenog djela razbojstva, redovnim će putem protiv njega biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu. 

I.M.
Foto: Arhiva

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara