Na dnu rijeke u NP Krka s rukom u ruci nađeni su stariji muškarac i studentica

Na dnu rijeke u NP Krka s rukom u ruci nađeni su stariji muškarac i studentica
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

NEMA puno novih detalja oko tragedije koja se jučer dogodila u Nacionalnom parku Krka.

Iz PU šibensko-kninske Indexu su potvrdili jedino kako su utopljenici stariji muškarac i mlađa ženska osoba.

U tijeku je postupak identifikacije, a ni obdukcija još nije dovršena tako da se još ne zna ni uzrok smrti.

"Tijekom očevida policija je pronašla predmete i isprave koji bi mogli upućivati na identitet, no još ništa službeno nemamo", rekla nam je glasnogovornica šibenske policije.

Morski.hr piše kako se radi o Koreancima koji su u Nacionalni park stigli rent a carom.

"U šumici kod slapa pronašli su njihove stvari, njezinu studentsku iskaznicu, koja pokazuje da je djevojka 1998. godište. Pronašli su i njihove ulaznice za Krku koje su im izdane u subotu u 13:20 h. Tijela su im pronađena na 20 cm jedno od drugoga, blizu ovog šaša na fotografijama. Njegove dokumente nisu pronašli, pa je moguće da su ostali unutar automobila na parkingu", prenosi izjave svog izvora morski.hr.

Podsjetimo, jučer su na području Skradinskog buka u Nacionalnom parku Krka na dubini od tri metra pronađena beživotna tijela žene i muškarca. Policija je u 15:38 zaprimila dojavu čuvara iz Nacionalnog parka Krka da su se na dubini od tri metra utopile dvije osobe. Čuvara su, prema dostupnim informacijama, o tragediji obavijestili posjetitelji Nacionalnog parka.

"Bili su na dnu rijeke s rukom u ruci"

Kako je javio portal Morski.hr, tijela je pronašla osoba koja je na tom području ronila s maskom. "Bili su na riječnom dnu s rukom u ruci. Zasad nije poznato kad su se utopili", doznaje portal Morski.hr od posjetitelja Nacionalnog parka Krka.

Navodno se radi o turistima iz Azije, no u kakvom su odnosu bili, jesu li putovali sami ili u grupi, zasad nije otkriveno.

Pokušali smo doznati nove informacije i iz NP Krka, no oni su nas uputili na policiju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara