Na Gornjem gradu u Zagrebu izgorjela dva automobila

Na Gornjem gradu u Zagrebu izgorjela dva automobila
Nije slika s mjesta događaja Foto: Vatrogasci Zagreb

NA ZAGREBAČKOM Gornjem gradu u nedjelju popodne izgorjela su dva automobila.

Do požara je došlo oko 19 sati. Jedan automobil, kako se doznaje, potpuno je izgorio. S tog automobila vatra je prešla na susjedni, koji je izgorio djelomično.

"Intervencija broj 2762 u 2019. 18:51 Požar dvaju automobila. Vranicanijeva ulica.

U Zagrebu godišnje izbije između 100 i 130 požara automobila. Nabavite vatrogasni aparat i naučite se koristiti njime", objavili su vatrogasci.

Nitko nije ozlijeđen. Ne zna se što je izazvalo požar.

Oglasila se policija

"Zapalilo se vozilo u centru zbog najvjerojatnije tehničkog uzroka

U nedjelju, 17. studenoga par minuta prije 19 sati zaprimljena je dojava  da je na križanju Ćirilometodske i Vranicanijeve ulice došlo do požara dva osobna vozila. Odmah po dojavi na mjesto događaja upućeni su policijski službenici koji su utvrdili da je muškarac rođen 1967. godine, parkirao na toj adresi osobni automobil zagrebačkih reg. oznaka, s kojim je obavljao dostavu, ostavio motor upaljen, te pri povratku s dostave primijetio da se ispod poklopca motora dimi odnosno da vozilo gori. 

Požar na tom vozilu je zahvatio i stražnji dio vozila koje je bilo parkirano ispred prednjeg djela njegovog, požarom zahvaćenog vozila. 

Vatrogasci su ugasili požar, ozlijeđenih osoba nije bilo, te sve upućuje da se najvjerojatnije radi o tehničkom uzroku, a što će se točno utvrditi očevidom koji će se nastaviti sutra", izvijestili su iz policije.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara