Na maksimirskim tribinama živce izgubilo pola Predsjedništva HDZ-a i Tomo Horvatinčić

Na maksimirskim tribinama živce izgubilo pola Predsjedništva HDZ-a i Tomo Horvatinčić

Foto: Cropix

MNOGI političari i poduzetnici večeras su došli vidjeti kako će Dinamo osvojiti prve bodove i zabiti prve golove u ovogodišnjoj Ligi prvaka, no na kraju su ostali smrznuti i kratkih rukava, jer je Dinamo ponovno odigrao "nulu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
U svečanoj loži maksimirskog stadiona mogao se vidjeti zavidan broj članova Predsjedništva HDZ-a. Bili su tu: ministri Darko Milinović i Gordan Jandroković te saborski veterani Luka Bebić i Vladimir Šeks. Kao da je sjedenje u loži složeno po prezimenima, pa je bivši ministar financija Ivan Šuker završio pokraj proslavljenog "vatrenog" Davora Šukera.

Da ne bi sve ostalo na političarima, ložu su u Maksimiru napunili i poduzetnici. Na tribinama se mogao vidjeti "povratnik iz Švicarske" i vlasnik Hoto Grupe Tomislav Horvatinčić. I obitelj Todorić je imala svoga predstavnika na današnjoj utakmici. Blijedu predstavu Dinama gledao je sin Ivice Todorića, Ante Todorić. Iako su se očekivali prvi bodovi i golovi, uglednici iz lože su na današnjoj utakmici Dinama i Ajaxa samo mogli izgubiti živce i promrznuti u hladnoj zagrebačkoj večeri. Jer Dinamo je dobio dva, a nije uspio zabiti niti jedan gol.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara