Na pomolu predaja Jakše Cvitanovića-Cvika?

JAKŠA CVITANOVIĆ-CVIK, navodno glavni korčulanski diler narkoticima, koji se trenutno nalazi u bijegu, slobodno se može predati policiji! Naime, Rino Cetinić, kojemu je Cvik drškom pištolja razbio čeljust nanijevši mu teške tjelesne ozljede, dao je iskaz istražnom sucu dubrovačkom Županijskog suda Zlatku Vranješu, pri čemu je Cvitanovića u potpunosti oslobodio sumnje da je počinio kazneno djelo nanošenja teških tjelesnih ozljeda, doznaje Slobodna Dalmacija.

Splitski dnevni list navodi kako je povlačenje optužbi od strane glavnog svjedoka protiv Cvitanovića, čije je ime glasno odjeknulo u javnosti nakon što ga je HSP-ova saborska zastupnica Ruža Tomašić prozvala glavnim korčulanskim narko dilerom, korak do okončanja bijega.

Podsjetimo, Cvik je optužen da se 2. srpnja u ranim jutarnjim satima fizički obračunao s Cetinićem, pri čemu mu je drškom pištolja razbio čeljust. Cvitanović je uhićen, ali je zahvaljujući krajnje neodgovornom ponašanju policijskih službenika koji su ga sprovodili u postaju uspio pobjeći. Naime, nakon što su ga uhitili, policajci su s Cvikom otišli popiti kavu u obližnji kafić, da bi ga potom bez lisica i nadzora smjestili u službeni automobil, iz kojeg je uspio pobjeći.

Iako je u istrazi i potrazi za Cvitanovićem uhićeno devet osoba, nitko od njih u kriminalističkoj obradi nije teretio Cvika za počinjenje bilo kojeg kaznenog djela.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara