Nadbiskup Devčić posjetio press centar trećega Papina pohoda Hrvatskoj

MEDIJSKO praćenje Svetoga Oca vrlo je bitno kako bi sve što god on kaže došlo do gledatelja, slušatelja i ostale javnosti u Hrvatskoj i svijetu, izjavio je riječki nadbiskup msgr. Ivan Devčić koji je oko podne došao u Press centar trećeg Papina pohoda Hrvatskoj.

Nadbiskup je zahvalio svima koji su radili na organizaciji Press centra, a posebno djelatnicima Hrvatskog telekoma.

Očekujem da će svečano biti i na Duhove, 8. lipnja, kad će na riječkoj Delti euharistijsko slavlje predvoditi Sveti Otac, rekao je msgr. Devčić, navevši da će se tada Riječnima priključiti i ostali vjernici riječke metropolije i iz drugih hrvatskih krajeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
"Riječani su veličanstvenim dočekom pokazali što im znači dolazak Svetoga Oca. Moja je iskrena želja i molitva da ovi Duhovi budu svima nama poticaj da krenemo naprijed, da se odteretimo ratnih teškoća i svega što nas sputava, kako bismo lakše išli u budućnost. To ohrabrenje i nadu došao nam je iskazati i Sveti Otac svojim trećim pastoralnim pohodom Hrvatskoj", istaknuo je riječki nadbiskup.

Voditelj Press centra trećega Papina pohoda vlč. Jerko Valković kazao je da se nadbiskup zanimao za rad Centra i da se uvjerio u velik medijski interes za praćenje pohoda Svetog Oca.

Nadbiskup Devčić je prije dolaska u Press centar obišao mjesto na Delti gdje će u nedjelju svečano euharistijsko slavlje predvoditi Sveti Otac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara