Nakon 52 godine u Velikoj Britaniji u kutijama za igračke pronašli dvije mrtve bebe

OBITELJ preminule 77-godišnje Margaret Guarino iz Audenshawa, nekoliko godina nakon njene smrti odlučila se na veliko pospremanje obiteljske kuće. Tom prilikom su pronašli tijela dviju beba, koje je starica prije 52 godine sakrila u kutijama za igračke.

Kako javlja Daily Mail, policija je potvrdila kako je Guarino majka beba koje su pronađene u ružičastoj i plavoj kutiji za lutke. Njihove ostatke je pronašla 45-godišnja Lucia Grime, koja se dvije godine nakon majčine smrti, odlučila riješiti njenih stvari. Bila je uvjerena kako njena majka u kutijama drži božićne ukrase.

Unutar ružičaste i plave kutije za lutke Grim je pronašla dvije manje kutije u kojima su bili ostaci beba, umotani u ručnike. U jednoj od kutija je pronađen i primjerak lokalnih novina, s datumom 26. studeni 1956. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Guarino je preminula u srpnju 2006. godine. Tijekom svog života je bila u dva braka, a s trojicom različitih muškaraca imala je osmero djece. Forenzičari bi u četvrtak trebali dovršiti DNA testiranje kojim bi trebalo biti otkriveno jesu li bebe rođene mrtve ili ih je Guarino ubila nakon rođenja. Također, tada će biti poznato kad su bebe rođene i kojeg su spola bile.

I.M.
Foto: Daily Mail

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara