Nakon isprike okončana svađa Podravke i Agrokora

U RAZGOVORU za Jutarnji list, direktor pića u Podravki Valent Vrhovski izjavio je kako "Konzum ima zatvorena vrata za Studenu", pa dodao da su ti Podravkini proizvodi diskriminirani u Konzumu.

"Sada je puklo, a pucalo je i prije. Reagirali smo jedino zato što imamo česte reklamacije potrošača jer ljudi u sezoni putuju i ljute se kada ne mogu naći proizvode na koje su navikli. Ako Studena stoji u Konzumu u Koprivnici, onda tako mora biti i u Poreču, i u Makarskoj i u Krapini." - izjavio je tada Vrhovski.

To je vlasniku Agrokora Ivici Todoriću bilo dovoljno za izdavanje naloga da se u Konzumovim dućanima više ne prodaje mineralna voda Studena.

"Ovo su moji dućani, odnosno Konzumovi, i u njima ćemo imati ono što mi odlučimo. U ovom trenutku Studenu ne naručujemo i za sada je nećemo naručivati." – ljutito je izjavio Todorić za jučerašnje izdanje Jutarnjeg lista.

Vlasnik Agrokora postavio je ultimatum Podravki – isprika ili zabrana prodaje Studene u Konzumovim dućanima ostaje na snazi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan poslije Podravka se ispričala zbog izjava Valenta Vrhovskog. Predsjednik Uprave Podravke Darko Marinac je osobno nazvao u Agrokor kako bi se ispričao, iako nije jasno je li se ispričao osobno Ivici Todoriću ili nekom od njegovih suradnika.

Čini se da je isprika prihvaćena, piše Jutarnji list, dodajući kako su u Agrokoru potvrdno odgovorili na pitanje hoće li se Studena vratiti na Konzumove police.

"Komunikacija između Podravke i Agrokora se dobro odvija. Posao ide dalje." – rečeno je u Agrokoru.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara