Nakon prosvjeda studenti se ispred MZOŠ-a okupili da bi učili

Nakon prosvjeda studenti se ispred MZOŠ-a okupili da bi učili

Foto: Facebook

NAKON što je pred koji dan nekoliko djevojaka, nezadovoljno još uvijek neriješenim statusom studentskih stipendija, podiglo šator ispred MZOŠ-a, u prosvjedu im se pridružilo stotinjak kolega.

Danas, pak, nova studentska akcija ispred ministarstva. Studenti su se, naime, tamo okupili da bi zajedno učili.

"Ususret nadolazećim ispitnim rokovima, pozivamo sve kolegice i kolege, studente i one koji se tako osjećaju (ili nas podržavaju), profesore/ice, roditelje i učenike da nam se pridruže u zajedničkom učenju (čitanju, pisanju) ispred Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta na adresi Donje Svetice 38. u 18:00.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve nas očekuje mnogo učenja i ne zaboravljamo važnost obrazovanja u našim individualnim životima, kao niti važnost obrazovanja u kolektivnom životu cijelog društva, stoga ponesite knjige, skripte i ostale materijale kako bismo prosvjedovali učenjem i učili prosvjedovanjem.
 
Imajte na umu da se ne šalimo, kako s rokovima tako ni sa zahtjevima, prema tome očekujte ozbiljnu radnu atmosferu i uvjete za učenje. Kad već Ministarstvo ne izvršava svoje dužnosti, povedimo ih primjerom: pripremanjem ispita šaljemo poruku", stajalo je u pozivu na današnje druženje na Facebooku.

Ispred ministarstva se, usprkos kiši, okupilo nekoliko desetaka studenata koji su zajedno učili i to pred samom zgradom ministarstva gdje su se sakrili od lošeg vremena.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara