Nastavnik u Britaniji gledao silovanja djece te šestomjesečne bebe: "Kaje se i slomljen je"

Nastavnik u Britaniji gledao silovanja djece te šestomjesečne bebe: "Kaje se i slomljen je"
Foto: National Crime Agency
 
NASTAVNIK osnovne škole u Velikoj Britaniji, Wayne Brookes (43) osuđen je u utorak na 20 mjeseci zatvora, nakon što se pridružio još 45 pedofila u gledanju prijenosa silovanja šestogodišnjeg dječaka, javljaju svjetski mediji.
 
Brookes se pridružio grupi za chat na internetu na kojoj je uživo preneseno silovanje dječaka u SAD-u. Oženjeni nastavnik iz Somerseta na istoj je web stranici gledao i seksualno zlostavljanje šestomjesečne bebe, a supruga je izjavila da nije znala za stravičan zločin jer ga je činio tijekom noći.
 
"On je slomljen čovjek"
 
Nacionalna agencija za kriminal (NCA) je, na sudu u Bristolu, uz Brookesa optužila još trojicu muškaraca za pedofiliju. Istraga je pokazala da je Brookes posjedovao više od 200 pornografskih fotografija djece.
 
Njegova odvjetnica izjavila je da je priznao što je učinio nakon uhićenja te da "ima podršku svoje supruge": "Pokazao je kajanje i razumijevanje nakon onoga što je učinio. On je slomljen čovjek". Radio je 10 godina kao nastavnik, prije nego što je u srpnju dobio otkaz nakon optužbi za pedofiliju.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara