Iz škole ispred koje je pretučena Kalebova kći poručili: "Nećemo razgovarati s medijima, nego s institucijama"

Iz škole ispred koje je pretučena Kalebova kći poručili: "Nećemo razgovarati s medijima, nego s institucijama"

Foto: metkovic.hr

"DJELATNICI škole profesionalno i odgovorno rade svoj posao i neće davati nikakve izjave za medije, nego će se komunicirati samo sa službenim i nadležnim institucijama i to u interesu i za dobrobit djece", rekli su nam danas iz Osnovne škole Stjepan Radić u Metkoviću. Iako nam je jutros rečeno da će izjave za medije kao i reakcije na incident u kojemu su pretučene tri djevojčice biti moguće nakon sastanka Odbora za nasilje na kojemu je i ravnateljica škole Božena Nikoletić, to nam je uskraćeno.

> U Metkoviću pretučena kći bivšeg rukometnog reprezentativca

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tajnik škole "izrecitirao" je izjavu uz dodatak da se ravnateljica ne želi javljati medijima i davati izjave. 

Podsjetimo, kako su u petak uvečer pretučene tri djevojčice ispred škole u Metkoviću, a kći bivšeg rukometnog reprezentativca Nikše Kaleba u ponedjeljak je završila u dubrovačkoj bolnici. Pretučena je i kći prosvjetne radnice Dane Svaguše, a treća djevojčica je kći zapovjednika metkovske vatrogasne postrojbe Jure Pilja.

Pretukla ih je grupa djevojčica, a unatoč dijagnosticiranim ozljedama pedagozi te škole opravdavali su se roditeljima pretučene djece kako su djeca "samo počupala za kosu" ispred škole. Ravnateljica se do sinoć nije obratila roditeljima, a pravdala se odlaskom na službeni put.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara