Nestali kuhar uhićen je na slovenskoj granici, nosio je tri litre amfetamina?

Nestali kuhar uhićen je na slovenskoj granici, nosio je tri litre amfetamina?
Foto: Sandra Simunovic/PIXSELL

NESTALOG srpskog kuhara sa zagrebačkom adresom Dejan Markus, koji se proslavio u srpskoj kulinarskoj emisiji Kuhati sa srcem, policija je pronašla u - zatvoru.

Kako je prvi objavio Index, on je završio u slovenskom zatvoru. Uhićen je 7. veljače u Sloveniji. Pao je na granici nakon što su slovenski policajci u njegovu automobilu pronašli veću količinu droge u bocama, javio je Jutarnji list.

Markus je 7. veljače prešao hrvatsku granicu i ušao u Sloveniju. Slovenski policajci su u pretresu vozila, pronašli amfetamin, i to tri litre amfetamina u bocama za ulje. Odmah su mu stavljene lisice na ruke te je odveden u policijsku postaju na obradu, a s obzirom na to da je riječ o stranom državljaninu, određen mu je pritvor.

U međuvremenu, za njim su šest dana tragali članovi obitelji, poznanici i prijatelji, dok je on bio u mariborskom zatvoru.

Potragu pokrenula sestra

Potragu za Dejanom javno je pokrenula njegova sestra, a osobno je u policijskoj postaji na zagrebačkoj Trešnjevci, u ime obitelji koja živi u Beogradu, prijavu o nestanku podnio Dejanov prijatelj.

Njegova sestra k sebi ne može doći od šoka jer je vijest o bratovu uhićenju doznala iz medija.

"Uhićen s drogom? Ne mogu vjerovati da bi moj brat bio tolika budaletina. Pa on niti ne puši. Ako je pritvoren, zar nema pravo na poziv? Ako je doista pritvoren, ne mogu vjerovati da bi bio toliko bezosjećajan da obitelj ne obavijesti. Ne znam što više misliti, jer od petka, otkad je nestao, život nam se pretvorio u rasulo", kazala je Markusova sestra za Jutarnji.

Markus je došao u Hrvatsku prije osam godina, a bavio se i prodajom vina te je otvorio vinariju u Zagrebu, a potom i butik knedli. Njegove tvrtke na koncu su završile u stečaju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara