Nesuđena Miss umrla od predoziranja kokainom, osumnjičenik povezan s izborom ljepote

Nesuđena Miss umrla od predoziranja kokainom, osumnjičenik povezan s izborom ljepote

PRIJE tri tjedna međimurska je policija u središtu Čakovca otkrila mrtvo tijelo 19-godišnje djevojke. Istragom je utvrđeno da je umrla od predoziranja kokainom, a, kako tvrde neki izvori, bila je povezana s organizatorima izbora za Miss.

Djevojka je nađena mrtva 9. rujna u Ulici I. G. Kovačića, u blizini čakovečke bolnice. Prema dosadašnjim informacijama sumnja se da ju je netko izbacio iz automobila. Na tijelu nisu nađeni nikakvi tragovi nasilja. Obdukcija je tada pokazala da je umrla od općega krvnog zastoja, a uzorci tkiva poslani su u Zagreb na vještačenje.

Istražni sudac Županijskog suda u Varaždinu jučer je dobio rezultate toksikološke analize, koja je pokazala da je Tatjana Žmudj umrla od predoziranja kokainom.

Prema neimenovanim izvorima, bliskim istrazi, Jutarnji list saznaje kako je Tatjana već dulje vrijeme imala problema s narkoticima, a nedugo prije smrti djevojka je viđena u BMW-u serije 7, čiji je vlasnik također povezan s drogom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Policija je ispitala nekoliko desetaka ljudi, i saznala da je Tatjana bila izravno povezana s organizacijom natjecanja ljepote na području sjeverozapadne Hrvatske.

Iako ne žele službeno komentirati, policija ima dvojicu osumnjičenih, od kojih je jedan, koji ima alibi, povezan s tim natjecanjem. Drugi osumnjičeni navodno je u bijegu.

Djevojčina baka izjavila je kako se znalo dogoditi da kod njih povremeno prespava njen dečko, a mještani tvrde da su pred kućom često viđali automobil stranih, najvjerojatnije francuskih, registarskih oznaka.

Preminula Tatjana Žmudj (1984.) rodom je iz Dnjepropetrovska u Ukrajini. U Međimurje je došla živjeti s majkom i starijom sestrom prije osam godina, kada se njezina majka udala za Dragutina Habijana iz sela Zasadbrega, rekla je majka Tatjanina očuha Dragutina Habijana. Dodala je i da je nesretna djevojka bila je finalistica na izboru za Miss Međimurja. Tatjana je godinu dana provela u popravnom domu zbog ponašanja. Neko vrijeme radila je kao konobarica, a u vrijeme smrti bila je bez posla.

Izvor fotografije: Jutarnji list

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara