Nesuđeni Bandić počeo prikupljati potpise, krenuo s mjesta gdje je uhićen Bandić

Nesuđeni Bandić počeo prikupljati potpise, krenuo s mjesta gdje je uhićen Bandić
Foto: Marin Tironi/PIXSELL, Dario Juričan

TOČNO u ponoć pred vrtovima na Savici u Zagrebu, mjestu gdje je prije 5 godina uhićen gradonačelnik Milan Bandić, započela je kampanja Darija Juričana za predsjednika RH.

"Na licu mjesta stožer Darija Juričana isprintao je netom objavljene obrasce DIP-a za prikupljanje potpisa i razdragano mnoštvo građana iz svih dijelova Hrvatske pohrlilo je dati svoj potpis!" priopćeno je iz njegove kampanje.

Dario Juričan zahvalio se okupljenima, obećao im je savjetničke funkcije i okrenuo se budućnosti u kojoj je posebno naglasio da bi volio vidjeti gradonačelnika Bandića kako prelazi na svijetlu stranu korupcije i daje potporu kandidatu Juričanu kao jedinom koji baštini tradiciju korupcije još od doba Franje Tuđmana, Miroslava Kutle i Ivice Todorića.

Glavne točke Juričanovog programa

Juričan je ukratko naglasio glavne točke svog programa prilagođenog malom korumpiranom čovjeku, a to je: korupcija svima, a ne samo njima; što god vam ponudili, dajem duplo; uvođenje novog 8. padeža: reinstrumentala (kome, koliko) te uvođenje e-korupcije.

Predsjednički kandidat Juričan je na kraju druženja na Savici rekao da je sakupljanje 10.000 potpisa u 12 dana sprint s preprekama i divljim zvijerima te pozvao svoje podupiratelje da daju potpis za koruptivnu budućnost.

Nakon Savice, Juričan je postavio u 1:00 ujutro štand na glavnom zagrebačkom Trgu na kojem je gospodin Darko bio prvi koji je kandidatu dao svoj potpis.

Juričan će potpise sakupljati diljem Hrvatske: 27.11.(srijeda) će biti u Rijeci, a 29.11. (petak) provest će cijeli dan u Splitu. Glavno mjesto za potpise bit će u Zagrebu na Trgu bana Jelačića svih 12 dana dok će volonteri širom Hrvatske sakupljati potpise.

"Uložen je ogroman trud i velika koruptivna volja u kandidaturu Juričana i on je vrlo optimističan", poručuju iz njegove kampanje.

Obrazac za kandidaturu Darija Juričana dostupan je na:  http://www.tiny.cc/obrazac.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara