Na požarište u Zagrebu stiglo 6 vatrogasnih vozila i 19 vatrogasaca, pronađeno jedno truplo

Na požarište u Zagrebu stiglo 6 vatrogasnih vozila i 19 vatrogasaca, pronađeno jedno truplo

Foto: Borna Filic/Pixsell

IZ ZASAD neutvrđenih razloga izbio je požar u potkrovlju obiteljske kuće na adresi 1. poljski put.

Požar je izbio oko 3:30 sati ujutro. Policijska uprava zagrebačka prvotno je dojavila kako su pronađene dvije mrtve osobe, no u svojem priopćenju Ured za upravljanje hitnim situacijama objavio je kako je pronađena jedna smrtno stradala osoba.

Iz policijske upraave zagrebačke za Index su kazali kako nemaju nikakvih drugih informacija, ne zna se kako je došlo do požara niti koje je dobi žrtva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid još nije počeo, rekli su nam iz policije, budući da se čeka da se zgarište ohladi. Tek nakon toga slijedi utvrđivanje okolnosti događaja. Očekuje se dolazak državnog odvjetnika.

"Jutros u 3:28 sati Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dobila je dojavu o požaru na adresi 1. Poljski put 21, Susedgrad.  Izlaskom na teren utvrđeno je da se radi o požarištu krovišta veličine 10x10 metara. Nažalost, smrtno je stradala jedna osoba. Na intervenciju su izašla tri vozila s devet vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Jankomir, a potporu su pružala tri vozila i deset vatrogasaca iz Vatrogasne postaje Centar. Na požarištu je ostalo dežurati jedno vozilo.

Ured za upravljanje u hitnim situacijama je obitelji ponudio privremeni smještaj no oni su ga odbili", priopćio je Ured za upravljanje hitnim situacijama.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara