Nova blamaža HRT-a: "Milanović je najnegativniji političar, a ispred njega je Karamarko"

Nova blamaža HRT-a: "Milanović je najnegativniji političar, a ispred njega je Karamarko"

Screenshot: HRT

ZA VRIJEME Hladnog rata postojao je vic o tome kako su ruske novine objavile utrku između Rusa i Amerikanac.

"Utrkivali se Rus i Amerikanac na sto metara. Amerikanac završi prvi, a Rus drugi. Sutradan je u ruskim novinama izašao naslov "Naš Rus u utrci zauzeo odlično drugo mjesto, Amerikanac predzadnji", glasio je vic.

No što je nekad bio vic, u Hrvatskoj je upravo postalo stvarnost. Naime, HRT je prilično prozirno i bezuspješno pokušao zakamuflirati vijest da je Karamarko, po tko zna koji mjesec za redom, najnegativniji političar.

Govoreći u podnevnom Dnevniku o najnegativnijim političarima prema rezultatima najnovije ankete Promocije plus, urednica i voditeljica Marta Šimić Mrzlečki pokušala je sakriti Karamarkov negativni rejting..

"Najpozitivnija političarka je Kolinda Grabar Kitarović sa 19,6 posto, a iza nje je Zoran Milanović sa 13,1 posto. Zoran Milanović ujedno je i najnegativniji političar sa 20,7 posto, a ispred njega je već duže vrijeme Tomislav Karamarko sada sa 37,4 posto", ispalila je HRT-ova voditeljica kojoj je Milanović najnegativniji političar iako Karamarka skoro pa duplo više ispitanih smatra negativnijim.


 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara