Nova ministrica priznala da nije dala pravu cijenu svog auta: "Ispala je nula"

Nova ministrica priznala da nije dala pravu cijenu svog auta: "Ispala je nula"
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

NOVA ministrica za demografiju, mlade i obitelj Vesna Bedeković, koju bi sutra trebao potvrditi sabor čime bi trebala i formalno zamijeniti Nadu Murganić, danas je priznala da u imovinskoj kartici nije napisala pravu vrijednost svog automobila, nego znatno nižu.

Index je još sinoć objavio da je dosadašnja HDZ-ova saborska zastupnica i buduća ministrica Bedeković vrijednost svog automobila Mazdu CX3 iz 2018. procijenila na 15.300 kuna, no vrijednost tog automobila starog tek godinu dana sasvim sigurno ne iznosi tek 15.000 kuna pa je možda nova ministrica pri popunjavanju kartice izostavila jednu nulu.

Danas je nakon sastanka s premijerom Plenkovićem u vladi priznala da je upisala manju vrijednost automobila u imovinsku karticu. Kako je rekla, "ispala je nula" u imovinskoj kartici, a rekla je i da je kartica danas ispravljena. 

"Hvala svima koji su primijetili, jedna nula je doista ispala. Ispravljeno je, doista je ispravljeno, možete provjeriti", rekla je predložena ministrica Vesna Bedeković ispred zgrade vlade. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara