Obavijest ZET-a korisnicima prava na besplatnu socijalnu mjesečnu kartu

Obavijest ZET-a korisnicima prava na besplatnu socijalnu mjesečnu kartu
ZBOG nemogućnosti da se u vrlo kratkom vremenu podijeli oko 40.000 besplatnih socijalnih markica korisnicima prava na besplatan prijevoz, postignut je dogovor Gradskog ureda za rad, zdravstvo i socijalnu skrb i ZET-a o prekidu podjele socijalnih markica za siječanj, priopćeno je danas iz ZET-a.

Nezaposleni Zagrepčani moći će ostvariti pravo na besplatan prijevoz u tramvajima i autobusima ZET-a u siječnju tako da ulaskom u autobus vozaču pokažu socijalnu iskaznicu, uz koju ne trebaju imati markicu za siječanj, a prilikom kontrole karata dužni su pokazati svoju socijalnu iskaznicu, evidencijski list Zavoda za zapošljavanje (s ovjerom iz prosinca) i osobnu iskaznicu.

Korisnik prava na besplatan prijevoz koji se nalazi na popisu Gradskog ureda za rad, zdravstvo i socijalnu skrb, a nema socijalnu iskaznicu, može je dobiti u prostorijama ZET-a, Ozaljska 105, radnim danom od 8 do 20 sati.
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za izdavanje iskaznice treba ispuniti molbu (obrazac ZET-a) i priložiti fotografiju 3,5 puta 4 centimetra. Cijena izdavanja iskaznice je 30 kuna.

Sve osobe koje su kupile socijalnu markicu za siječanj do 30. prosinca 2004. godine, a nalaze se na popisu korisnika prava na besplatnu socijalnu mjesečnu kartu, mogu od 11. do 14. siječnja podići uplaćeni iznos na adresi Ozaljska 105, šalter 17.

Osobe koje ostvaruju pravo na socijalnu mjesečnu pokaznu kartu po nekom drugom osnovu (civilni ročnici, izbjeglice) mogu kupiti socijalnu markicu za područje Zagreba u prodavaonici karata ZET-a, Ozaljska 105.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara