Obračun "crnogorske mafije" u Ljubljani

REVOLVERAŠKI obračun u ljubljanskom hotelu "Lev", u kojem su u srijedu navečer dva muškarca s tri hica iz pištolja ubila 37-godišnjeg Mišu Vujačiča, vjerojatno je bio novi obračun tzv. "crnogorske mafije", javljaju u četvrtak slovenski mediji.

Za Vujačiča se naime sumnjalo da je bio upleten u umorstvo Veselina Jovoviča - Vese, kako se govorilo "kuma" crnogorske mafije i veletrgovca s velikim imutkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jovovič je ubijen u baru "Latino" 1998. godine prilikom kartanja, a njegovi ubojice nikad nisu otkriveni. Godinu dana nakon ubojstva na "sumnjivog" Vujačiča pucao je i ranio ga u hotelu "Belvi" Jovovičev brat, nakon čega se skrivao u Srbiji i Crnoj Gori, ali se kasnio vratio i bio oslobođen krivnje.

Policija i dalje traži osumnjičena dva mlađa muškarca koji su u srijedu oko 21.00 sati hladnokrvno ušli u bar "Lev" i ispalili hice na Vujačiča koji je kasnije umro u bolnici.

Slovenska policija vjeruje da će joj u otkrivanju zločina pomoći slike koje su zabilježile hotelske kamere u sistemu videonadzora, ali ubojice unatoč brzom opkoljavanju hotela nisu otkrivene odmah, što daje naslutiti da bi se opet moglo raditi o jednom u nizu nerazjašnjenih ubojstava "etnički povezanog" kriminalnog miljea, javljaju slovenski mediji.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara