Oglasila se i policija o uhićenju teško bolesnog starca iz Tisnog, prijavio ga je osobno biskup Košić

Oglasila se i policija o uhićenju teško bolesnog starca iz Tisnog, prijavio ga je osobno biskup Košić

Foto: Index, Screenshot: YouTube

ZBOG neprimjerenog komentara o sisačkom biskupu Vladi Košiću, objavljenog na Facebooku, danas je u Tisnom uhićen 70-godišnji Ilija Komšić.

Policajci su postupali po prijavi Policijske postaje Sisak da se na šibenskom području vjerojatno nalazi osoba koja je na internetu neprimjereno pisala o biskupu, a nakon što je osoba locirana, priveli su je i predali sisačkoj policiji, rekla je Marica Kosor, glasnogovornica Policijske uprave šibensko-kninske.

Supruga uhićenoga, Slavica Komšić, rekla je da je šokirana i vrlo zabrinuta jer joj je muž jako bolestan te da nema kod sebe tablete koje mora svakodnevno piti.

U popodnevnim satima o svemu se oglasila policija. Nisu naveli što je točno napisao Tišnjanin Ilija Komšić. Navode samo da je riječ o ozbiljnim prijetnjama smrću i da je čovjeka prijavio sam biskup Košić.

"Muškarac je uhićen zbog provođenja kriminalističkog istraživanja o okolnostima ozbiljnih prijetnji smrću koje su prijavljene policiji.

Policijski službenici PU šibensko-kninske uhitili su danas na području Vodica 69-godišnjeg hrvatskog državljanina te ga predali policijskim službenicima PU sisačko-moslavačke zbog provođenja kriminalističkog istraživanja na okolnosti ozbiljnih prijetnji smrću koje je policiji prijavio sisački biskup Vlado Košić", stoji u priopćenju MUP-a.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara