Oracle započeo sa izvođenjem Oracle 10g tečajeva

ORACLE školski centar u Zagrebu započeo s organizacijom i izvođenjem Oracle 10g tečajeva. Tečajevi su namijenjeni DBA administratorima i korisnicima. Osnovna ideja Oracle školovanja u sljedećem razdoblju je da se tržištu ponude svi najnoviji 10g naslovi koje Oracle školovanje ima. Tijekom 2005. godine, Oracle školski centar će uz 10g tečajeve, organizirati i izvoditi tečajeve 9i tehnologije, sve dok tržište to bude tražilo. Na taj način Oracle podržava korisnike različitih tehnologija.

Tečajevi iz područja Oracle 10g i Jave su hit u svijetu, pa tako i u Hrvatskoj. Svi tečajevi koje Oracle školski centar nudi su aktualni i prilika su polaznicima da budu školovani na najnovijoj tehnologiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema novom rasporedu školovanja koji će vrijediti od prosinca 2004. do lipnja 2005. godine uz tečajeve 10g DBA područja Oracle školski centar uvodi i dodatne tečajeve: Oracle Application Server 10g, Oracle 10g Portal, Oracle 10g Forms, Oracle 10g Reports i Oracle 10g Warehouse Builder.

Tečajevi su prilika svim polaznicima da dobiju cjelovita poslovna rješenja koja će im pomoći u daljnjem radu i napretku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara