Otac mladića koji je pijan zgazio tri djevojke: Moj sin zna da je kriv i kaje se

Foto: Ronald Goršić / Cropix
Audio: Media servis

"MOJ SIN će snositi posljedice jer je kriv", kazao je u ekskluzivnom razgovoru za Media servis otac mladića koji je nedavno pred zagrebačkim klubom Gjuro 2 pijan automobilom pokupio tri djevojke.

Zdravko Perajica, otac 21-godišnjeg Ante koji je od nesreće u pritvoru, kaže da se njegov sin iskreno kaje zbog nesreće. Tvrdi da Ante inače ne pije, da je dobar student i da je ovo prvi put da je pijan sjeo za volan. "On čak nema ni svoj auto, jer mu ga nismo željeli kupiti", rekao je Perajica, koji tvrdi kako nije točno prikazivanje njegovog sina kao "tajkunskog djeteta".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nismo mi nikakvi tajkuni, niti možemo, niti želimo utjecati na sudski proces. Ja sam bio s roditeljima ozlijeđenih djevojaka, iskreno s njima razgovarao i izrazio naše suosjećanje i isprike. Ne daj Bože da se ikome dogodi to što se dogodilo roditeljima ove tri djevojke. I mi smo roditelji, i mi to osjećamo. Ali naravno da je njima najteže", kaže Zdravko Perajica.

Dodaje kako su netočni medijski napisi prema kojima je njegov sin pokušao pobjeći nakon što je izazvao nesreću ili da je prebacivao krivnju na suvozača. "Naš si se iskreno kaje, iskreno mu je žao. On je svjestan što je učinio, zna da je pogriješio i da će po zakonu snositi sankcije. Nije točno da je pobjegao ili prebacivao krivicu, a sada mu je najvažnije da se djevojke oporave", kaže Perajica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara