Otkriven motiv dvostrukog ubojstva u Međimurju: Policajac ubio dvije žene zbog propale ljubavne veze

Otkriven motiv dvostrukog ubojstva u Međimurju: Policajac ubio dvije žene zbog propale ljubavne veze

Foto: mnovine

MEĐIMURSKA policija otkrila je na konferenciji za novinare detalje dvostrukog ubojstva koje se jučer dogodilo u mjestu Sveta Marija u Međimurju.

Policajac je zbog narušenog odnosa u ljubavnoj vezi usmrtio svoju 52-godišnju partnericu i njezinu 39-godišnju nećakinju, otkrili su iz policije.

Podsjetimo, prometni policajac koji je na višegodišnjem bolovanju jučer je iz pištolja u donjemeđimurskom mjestu Sveta Marija ubio dvije žene - stariju rođenu 1964. i njezinu nećakinju rođenu 1977. godine.

Kako je potvrdio glasnogovornik PU međimurske Radovan Gačal, 46-godišnji policajac iz Brezja   zaposlen je u Postaji prometne policije Čakovec i posljednje tri godine bio je bolovanju zbog teške bolesti.

Ubio ih pred očima petogodišnjaka

Gačal je potvrdio da je ubijena 52-godišnja žena radila u računovodstvu PU međimurske. Ona je  ubijena ispred svoje kuće, a mlađa, za koju se pretpostavlja kako ju je dovezla kući, u automobilu. Zločin je počinjen pred petogodišnjim sinom mlađe žrtve koji nije ozlijeđen.

Napadača su savladala dvojica susjeda, među kojima i policajac zaposlen u Policijskoj postaji Prelog koji nije bio na  dužnosti. On je ubojicu zadržao do dolaska policije i uhićenja.

U međuvremenu je otkriven i identitet policajca ubojice. Radi se od 46-godišnjem Gorazdu Novaku.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara