Otkriveno tko je grlio Sanadera na fotki iz Rusije

Otkriveno tko je grlio Sanadera na fotki iz Rusije
Foto: Facebook / Vedran Strukar

MNOGO ogorčenosti izazvala je fotografija Ive Sanadera iz Kalinjingrada gdje je hrvatska nogometna reprezentacija igrala prvu utakmicu na Svjetskom prvenstvu, a sada se otkrilo tko se to slikao s optuženikom za najtežu korupciju.

Podsjetimo, fotografiju bivšeg premijera i predsjednika HDZ-a kojem se sudi za goleme korupcijske afere kako pozira među nekoliko navijača za stolom u restoranu objavio je PR stručnjak Vedran Strukar.

"Ova slika govori više od tisuću riječi. Ćaća kao najveći celebrity s navijačima kao akreditirani VIP uglednik u Kaliningradu...", napisao je Strukar uz fotografiju. Tko je Sanaderu omogućio uživanje na Svjetskom prvenstvu u statusu VIP gosta još uvijek je misterij.

No zato više nije misterij tko na fotografiji grli optuženika za najtežu korupciju.

Osnivač autograf.hr-a Drago Pilsel otkrio je da je najprisniji od četvorice Sanaderovih obožavatelja s fotografije tužitelj u Tužilaštvu Bosne i Hercegovine. Riječ je, piše Pilsel, o Ivanu Matešiću.

Na službenim stranicama Tužilaštva BiH stoji da je Matešić rođen 1975. u Prozoru, da je diplomirao na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Mostaru 2000. godine i da je 2013. imenovan za tužitelja Tužilaštva BiH. 

Radio je i kao sudac Prekršajnog suda u Prozoru i kao savjetnik federalnog ministra pravde. 

Logični nastavak karijere je fotografija s optuženikom za najtežu korupciju u susjednoj zemlji, čiji dres i nosi. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara