Otvoren bazen u Utrinama

U NOVOZAGREBAČKOM naselju Utrine danas je nakon tri godine gradnje otvoren kompleks zatvorenih bazena vrijedan više od 71 milijun kuna.

Novoizgrađene bazene otvorila je zagrebačka gradonačelnica Vlasta Pavić.

"Danas je veliki dan za sve Zagrepčane, a iako je bilo dosta problema u gradnji, trebamo se veseliti što imamo lijep bazen koji će služiti svima." -  kazala je gradonačelnica.

Podsjetila je da Grad kao simboličan poklon svim građanima daruje besplatno korištenje bazena do 1. rujna.

Od tada će, kako se doznaje, na bazenu biti uposleno 20-ak osoba, a građani će ga moći koristiti od 11,30 do 18 sati. Radnim danom ulaznice za odrasle stajat će 25 kuna, za djecu 20 kuna, dok će vikendom ulaznice biti 5 kuna skuplje.

U gradnju kompleksa s infrastrukturom utrošeno je 71,3 milijuna kuna, a gradnja je trajala znatno duže od očekivanja. Gotovo dvogodišnje kašnjenje opravdano je naknadnim promjenama u dubini bazena te problemima oko izgradnje krovišta.

Uz veliki olimpijski bazen kompleks sadrži mali bazen, mali bazen za skokove, hladni bazen, saunu, sportsku dvoranu i trim kabinet.

Uz bazen su izgrađene i tribine s 500 sjedećih mjesta, a uz prateće sadržaje poput tuševa i garderoba kompleks ima atomsko sklonište i garažu.
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara