Panika na avionu London-Washington: Zbog klaustrofobične putnice pilot oglasio uzbunu

LET IZ Londona za Washington preusmjeren je na bostonski aerodrom jer je pilot objavio opasnost zbog ometanja jedne, navodno klaustrofobične putnice koja je stvarala probleme posadi.

Glasnogovornik Zračne luke Phil Orlandella kazao je za BBC kako su svi putnici sigurno napustili avion nakon slijetanja na bostonski aerodrom Logan, te je avion preuzela policija.

"Avion je do Logana bio praćen dvama ratnim avionima. Postoji mogućnost da je jedan od putnika imao u ručnoj prtljazi nešto što nije smio imati. Sad se pretražuje prtljaga koja je bila u avionu" - kazao je Orlandella.

Iz Ministarstva domovinske sigurnosti doznaje se kako je let preusmjeren zbog neprihvatljivog ponašanja jedne putnice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je navodno glasnogovornik Zračne luke kazao kako je putnica kod sebe kod sebe imala odvijač, šibice i vazelin, jedan je službenik sigurnosne službe kazao za AP kako to nije istina, te da nema nikakvih indikacija da se radi o osobi povezanoj s terorizmom.

George Naccara, šef sigurnosne službe aerodroma kazao je kako je žena zbog klaustrofobije postala vrlo uznemirena te se verbalno sukobila s posadom aviona, zbog čega je pilot kao mjeru predostrožnosti podigao uzbunu te zatražio slijetanje na najbliži aerodrom.

A.H.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara