Peđa Grbin: Čudno je da se Todorić oglasio baš sad

Peđa Grbin: Čudno je da se Todorić oglasio baš sad

Foto: Hina

IVICA Todorić je danas nastavio s medijskom ofenzivom koju je započeo jučer poslijepodne. Na svojoj web stranici napao je vladu i optužio ju da su mu "oteli" Agrokor te usput najavio tužbe u Hrvatskoj i svijetu.

>> Opet se oglasio Todorić: Dokazat ću da je vlada prekršila Ustav i zakone

Tekst se nastavlja ispod oglasa

>> Todorić najavio tužbu protiv Hrvatske: "Vlada mi je ukrala Agrokor, zakon sam potpisao pod prisilom"

Potpredsjednik SDP-a Peđa Grbin, za Index je komentirao objave Ivice Todorića u kojima je on optužio vladu za prijetnje i ucjene.

"Izuzetno je čudno što se Todorić baš sada oglasio nakon što je mjesecima šutio. Pozivam ga da, ako ima nekakve papire i dokaze, neka ih predoči inače neka šuti", kazao je Grbin.

Bez dokaza - mrtvo slovo na papiru

"Ako ima papire, neka ih predoči. U protivnom sve ovo što govori, i o odnosima s Martinom Dalić i drugima u vladi, ostaje samo mrtvo slovo na papiru. Činjenica je da je Todorić sam potpisao zahtjev za pokretanjem postupka izvanredne uprave, a danas izlazi s podacima da mu se prijetilo. Ako je tako, zašto nije odmah reagirao?", pita se Peđa Grbin.

"Todorić mora svoje tvrdnje potkrijepiti, a u svemu ostalom ne vidim zašto bi se itko protivio osnivanju istražnog povjerenstva ako nema što kriti", zaključio je Grbin.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara