Pernar i živozidaši dijelili jagode u Zagrebu, napao ih jagodar kojemu kradu posao: "Ma kome ste vi pomogli"

Pernar i živozidaši dijelili jagode u Zagrebu, napao ih jagodar kojemu kradu posao: "Ma kome ste vi pomogli"

Screenshot: Facebook/Ivan Pernar

ŽIVI zid kupio je dvije tone jagoda i dio danas podijelio građanima u Zagrebu pred Hrvatskom narodnom bankom. Ostatak će, tvrde, donirati domovima za nezbrinutu djecu.

Tijekom dijeljenja došlo je do incidenta koji je na svom Facebooku objavio zastupnik Ivan Pernar. Naime, živozidašima je prišao jedan nezadovoljni jagodar. Kako se može zaključiti iz njegovih riječi, on nedaleko ima štand na kojem prodaje jagode.

A činjenica da su ih članovi Živog zida besplatno dijelili sigurno nije dobro utjecala na njegov posao. Zbog toga se on verbalno sukobio s članovima Živog zida.

 

 

"Kome ste vi pomogli. Meni sigurno niste pomogli. Ja sam proizvođač koji radi jagode 25 godina. I što ću ja danas sa svojim jagodama. I ako ste znali da ćete tu dijeliti jagode, bilo bi fer da ste onda došli tamo i pitali nešto. Što bi ja trebao sad napraviti", rekao je nepoznati čovjek.

"Pa da, znamo širit' rukama, jebiga. Ali daj, pomogni malo", nastavio je čovjek.

Desetak živozidaša slušalo je čovjekove primjedbe. Nisu mu imali što pametno za reći.

"Evo, mi ćemo kupiti vaše jagode. Odi kupiti jagode od čovjeka", rekao je netko od okupljenih Pernarovih sljedbenika. U tom trenutku čovjek se udaljio.

"Kad je tak' drzak, nema šanse", dodao je Pernar.

"Evo, znači, što se dogodilo, čovjek ima štand s jagodama", govorio je Pernar koji je jedva suspregnuo smijeh dok je govorio.

"Uglavnom, čovjek je agresivan i smeta ga to što dijelimo jagode. Mislim, uopće ne može gledati u širinu. Pita nas zašto dijelimo na ovom mjestu, mi mu kažemo jer je tu Narodna banka. Njega to ne zanima, on je u svom svijetu", objašnjavao je Pernar u kameru.


Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara